ÖZDE EKMEKLİK BUĞDAY UNU

Ürün Detayları


Teknik Özellikler
Rutubet (%):14,5 max
Protein (%):10,5 min
Kül (%):0,65 max

Ürün Bilgisi:
Kek,pasta,yufka,ekmek çeşitleri başta olmak üzere her türlü unlu mamül yapımına uygundur.

Yapısal Özellikleri:
*Diğer unlara göre daha fazla ürün imkânı verir.
*Kolay açılır bir hamur sağlar.
*Kuvvetli hamur yapılmasını sağlar.
*Hamur iç yapısında gözeneklerin düzgün dağılımını sağlar
*Uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre koruyan ürünler sunar.
*Her türlü üründe istenilen nitelikte üstün kabarma sağlar
*Hamuru kolay yoğrulur ve yoğurma esnasında sertleşmez
*Pişirme aşamasında kabuk yapmaz.

Enerji ve Besin Öğeleri100 g için100 g için RA*
Enerji (kJ / kcal)1443/340%17
Yağ(g)1%1
Doymuş Yağ (g)0,26%1
Karbonhidrat (g)70,9%27
Şekerler (g)2,3%3
Protein (g)10,2%20
Lif (g)3,4%14
Tuz (g)0,0071%0

Değerler Ortalama Bir Yetişkinin Referans Alım Düzeyini Belirtir.
(8400 kj/2000 kcal)