Teknik Özellikler
Rutubet (%):14,5 max
Protein (%):11,5 min
Kül (%):0,58 max
Ürün Bilgisi:
Tüm hamur işlerinde;kek,pasta,kurabiye,börek yapımına uygundur.
Yapısal Özellikleri:
*Diğer unlara göre daha fazla ürün imkânı verir.
*Kolay açılır bir hamur sağlar.
*Kuvvetli hamur yapılmasını sağlar.
*Hamur iç yapısında gözeneklerin düzgün dağılımını sağlar
*Uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre koruyan ürünler sunar.
*Her türlü üründe istenilen nitelikte üstün kabarma sağlar
*Hamuru kolay yoğrulur ve yoğurma esnasında sertleşmez
*Pişirme aşamasında kabuk yapmaz.
Enerji ve Besin Öğeleri | 100 g için | 100 g için RA* |
---|---|---|
Enerji (kJ / kcal) | 1438/339 | %17 |
Yağ(g) | 1 | %1 |
Doymuş Yağ (g) | 0,26 | %1 |
Karbonhidrat (g) | 69,9 | %27 |
Şekerler (g) | 3 | %3 |
Protein (g) | 10,9 | %22 |
Lif (g) | 3,4 | %14 |
Tuz (g) | 0,0067 | %0 |
Değerler Ortalama Bir Yetişkinin Referans Alım Düzeyini Belirtir.
(8400 kj/2000 kcal)