GOLD ÖZEL AMAÇLI BUĞDAY UNU

Ürün Detayları


Teknik Özellikler
Rutubet (%):14,5 max
Protein (%):11,5 min
Kül (%):0,58 max

Ürün Bilgisi:
Tüm hamur işlerinde;kek,pasta,kurabiye,börek yapımına uygundur.

Yapısal Özellikleri:
*Diğer unlara göre daha fazla ürün imkânı verir.
*Kolay açılır bir hamur sağlar.
*Kuvvetli hamur yapılmasını sağlar.
*Hamur iç yapısında gözeneklerin düzgün dağılımını sağlar
*Uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre koruyan ürünler sunar.
*Her türlü üründe istenilen nitelikte üstün kabarma sağlar
*Hamuru kolay yoğrulur ve yoğurma esnasında sertleşmez
*Pişirme aşamasında kabuk yapmaz.

Enerji ve Besin Öğeleri100 g için100 g için RA*
Enerji (kJ / kcal)1438/339%17
Yağ(g)1%1
Doymuş Yağ (g)0,26%1
Karbonhidrat (g)69,9%27
Şekerler (g)3%3
Protein (g)10,9%22
Lif (g)3,4%14
Tuz (g)0,0067%0

Değerler Ortalama Bir Yetişkinin Referans Alım Düzeyini Belirtir.
(8400 kj/2000 kcal)


<