ÇOK AMAÇLI BUĞDAY UNU

Ürün Detayları


Teknik Özellikler
Rutubet (%):14,5 max
Protein (%):10,5 min
Kül (%):0,65 max

Ürün Bilgisi:
Çok amaçlı buğday unu kek.pasta,yufka,ekmek çeşitleri başta olmak üzere her türlü unlu mamül yapımına uygundur.

Yapısal Özellikleri:
*Diğer unlara göre daha fazla ürün imkânı verir.
*Kolay açılır bir hamur sağlar.
*Kuvvetli hamur yapılmasını sağlar.
*Hamur iç yapısında gözeneklerin düzgün dağılımını sağlar
*Uygun koşullarda saklandığında tazeliğini ve yumuşaklığını uzun süre koruyan ürünler sunar.
*Her türlü üründe istenilen nitelikte üstün kabarma sağlar
*Hamuru kolay yoğrulur ve yoğurma esnasında sertleşmez
*Pişirme aşamasında kabuk yapmaz.

Enerji ve Besin Öğeleri 100 g için 100 g için RA*
Enerji (kJ / kcal) 1443/340 %17
Yağ(g) 1 %1
Doymuş Yağ (g) 0,26 %1
Karbonhidrat (g) 70,9 %27
Şekerler (g) 2,3 %3
Protein (g) 10,2 %20
Lif (g) 3,4 %14
Tuz (g) 0,0071 %0

Değerler Ortalama Bir Yetişkinin Referans Alım Düzeyini Belirtir.
(8400 kj/2000 kcal)


<