Yapılışı:• Bir kaba bir yemek kaşığı kadarını ayırdığınız şekeri
koyun. Üzerine yumurtaları kırın ve çırpın.
Vanilya ve unu azar azar ekleyerek karıştırma işlemine devam edin. Süt ve kremayı da karışıma ilave edin ve çırpın.
• Limonun kabuklarını ince ince rendeleyin. Rendelenmiş kabukları karışıma ekleyin.
Tart kalıbını güzelce yağlayın. Üzerine ayırdığınız 1 yemek kaşığı şekeri serpiştirin.
• Vişnelerin çekirdeklerini çıkartın ve kalıbın içerisine dağıtın.
Hazırladığınız karışımı kalıba dökün ve spatula ile her tarafa yayın.
•180 derecelik fırında 30-35 dakika pişirin. Pişen tatlıyı oda sıcaklığında bekletin.
Ilıdıktan sonra pudra şekeri serpiştirerek servis edebilirsiniz.
• Afiyet olsun!