Yapılışı:• Karıştırma kabına un ve tereyağını alıp karıştırın. Üzerine 1 adet yumurta, soğuk su ve tuz ilave ederek yoğurun.
Kıvam alınca üzerini temizle bir bezle örtüp buzdolabında 1 saat kadar bekletin.
• İç harç için tavuk budunu ve mantarları haşlayın.
Ardından mantarları doğrayın ve tavuk budunu kemiklerden ayırıp küçük küçük kesin.
•Dinlenen hamuru buzdolabından çıkarın ve ince bir şekilde açın.
Yuvarlak bir pişirme kabına kenarlarda 2 parmak kalacak şekilde yerleştirin.
• Bir çatal yardımı ile hamura delikler açın. 200 derecede pişirin.
Fırından aldıktan sonra üzerine tavuk etlerini ve mantarları ekleyin.
• Kalan 1 yumurtayı krema ile çırpın. Baharatları ve tuzu da ilave edip üzerine dökün.
Son olarak kaşar peynirini de rendeleyip üzerine serpin.
Tekrar fırına verip üzeri kızarana kadar pişirin.
• Afiyet olsun!