Yapılışı:• Ispanakları bol suda yıkayın, kök ve saplarını ayırın.
İç harcı için bir tavada yağı eritin. Sarımsakları ezip soteleyin.
• Ardından yıkanmış ıspanak yapraklarını bütün şekilde tavaya ekleyip, hafif diri kalacak şekilde soteleyin. Son olarak tuzu serpip soğumaya bırakın.
Tavuk göğsünü inceltmek için bir bıçak yardımıyla ortadan kesin. Üzerine bir streç film yayıp bir dövecek yardımıyla tavuğu inceltin.
•İyice inceldikten sonra göğsünün orta kısmına ıspanak harcını ekleyip rulo şeklinde sıkıca sarın.
Kaplama için ayrı ayrı kaselere un, yumurta ve ekmek kırıntılarını alın.
• Rulo şeklinde sardığınız tavuğun tamamını kaplayacak şekilde sırasıyla un, yumurta ve ekmek kırıntısına bulayın.
Kızgın yağda kızartın. Kızarttıktan sonra 180 derece fırında 5-10 dakika daha pişirin. Dilimleyerek servis edin.
• Afiyet olsun!