* 1 çay bardağı şeker
* 1 yumurta
* 40 g kakao
* 1,5 çay bardağı Eriş Baklavalık Böreklik Buğday Unu
* 2 yemek kaşığı tereyağı
* 1 paket vanilya
* 1 paket kabartma tozu
* 1,5 yemek kaşığı süt
* Hindistan cevizi
* Pudra şekeri
Yapılışı:• Yumurta ve şekeri çırpın. Daha sonra oda sıcaklığındaki tereyağını ekleyip çırpmaya devam edin.
Ardından kabartma tozu, vanilya, kakao ve unu ekleyip bir kaşık yardımıyla karıştırın.
• Sütü ekleyip son kez karıştırın ve 15 dakika boyunca buzdolabında bekletin.
Daha sonra hamurdan ufak parçalar alıp yuvarlayın ve bir tarafını Hindistan cevizine bir tarafını da pudra şekerine bulayın.
• 170 derece fırında yaklaşık 10 dakika pişirin.
• Afiyet olsun!