* 5 su bardağı Eriş Baklavalık Böreklik Buğday Unu 
* 1 yumurta 
* 1 su bardağı yoğurt  
* Yarım çay bardağından biraz az sıvı yağ 
* 1 yemek kaşığı sirke 
* 1 paket kabartma tozu
        
* Yarım çay kaşığı tuz 
* 1 su bardağı ılık süt 
    
        
 İçi İçin:
* Ceviz
        
 Üzeri İçin:
* 300 g tereyağı 
        
 Şerbeti İçin:
* 4 su bardağı şeker 
* 5 su bardağı su 
* 1 yemek kaşığı limon suyu 
    
 
    Yapılışı:• Şeker ve suyu bir tencereye alarak ocağa koyun. 15 dakika kaynattıktan sonra limon suyunu ekleyin.
    5 dakika daha kaynatın ocaktan alın ve soğumaya bırakın.
    
    
• Süt hariç diğer malzemeler yoğurma kabına alın.
    Ilık süt yavaş yavaş eklenerek hamur yoğurun. Hamuru 15 dakika boyunca yoğurun.
    
 
    
• Hamuru 30 bezeye ayırdıktan sonra bezelerin üzerine nemli bir bez ile örterek şekillendirme aşamasına geçin.
    Nişasta ve un karışımı ile bezeleri açtıktan sonra bir örtü ile üzerine örterek 5 dakika kadar açmış olduğunuz hamuru dinlenmeye bırakın.
    
    
• Tepsiyi yağladıktan sonra üzerine üç kat yufka serin ve ceviz serpin.
    Bu aşamadan sonra bir kat ceviz bir kat yufka olacak şekilde katları çıkarın.
    
• En üst kata arasına ceviz serpmeden iki kat yufka serdikten sonra dilediğiniz şekilde dilimleyin.
    Üzerine kaynatmış olduğunuz tereyağından dökün ve 180 derece fırında pişirin. Sıcak tatlıya soğumuş olan şerbeti dökün.
    
    
• Tatlıyı şerbeti çektikten ve soğuduktan sonra servis edebilirsiniz.
    Afiyet olsun!