* 2 yemek kaşığı erişte
* 10 adet asma yaprağı
* 3 yemek kaşığı zeytinyağı
* 2 tatlı kaşığı salça
* 1 diş sarımsak
* 2 adet domates
* 1,5 yemek kaşığı Eriş Çok Amaçlı Buğday Unu
* Pul biber
* Sumak
* Tuz
Yapılışı:• Tencereye suyu ekleyip erişteleri pişirin. Bir tavaya zeytinyağını ekleyip kavurun.
Domatesleri rendeleyin. Salça, domates ve sarımsağı ekleyip pişirin.
• Asma yapraklarının saplarını ayıklayıp ince ince doğrayın.
Domates, asma yaprağı ve baharatları erişteli kaynar suya ekleyin.
• Bir tavada unu kavurun. Üzerine 5 su bardağı su ilave edip karıştırın.
Karışımı tenceredeki diğer malzemelerin üzerine ilave edin.
• Afiyet olsun!